Mini-sneeuwpop

Tijdens mijn wekelijkse boodschappen rondje kwam ik deze geweldige lichtgevende mini sneeuwpop tegen. Daar wist ik wel iets leuks van te maken!

Met een aantal sneeuwpopjes op zak ben ik gaan knutselen. De lampjes die in de lichtgevende sneeuwpop zit was bij het aanzetten erg fel. De sneeuwpop kon ook wel wat nieuwe kleding gebruiken. Met mijn haaknaald in de aanslag ben ik bezig gegaan.

Als eerste heb ik de sneeuwpop zo goed als mogelijk ontdaan van alle accessoires. De onderdelen zaten goed vastgemaakt met een lijmpistool. Omdat de sneeuwpop zelf ook met plastic bolletjes aan elkaar vast gelijmd zitten is het goed uitkijken om onderdelen los te trekken. Je kunt dit het beste proberen met een schaar.

Voor de sneeuwpop heb ik dus een nieuw jasje gemaakt. Deze kun je zelf maken door het patroon te downloaden. Hierboven staan de stappen in plaatjes afgebeeld.

Nadat de sneeuwpop vormgegeven is hoeft hij alleen nog zijn accessoires te krijgen. De ogen worden tussen toer 5 en 7 gemaakt met 5 vasten tussen de ogen. Op toer 8 kan dan de neus vastgezet worden.

Nu mist de sneeuwpop alleen zijn knopen en muts nog. De uitwerking hiervoor staan ook in het patroon omschreven.

Dit is mijn lichtgevende mini sneeuwpop resultaat. Super blij mee šŸ™‚

Download patroon

2 gedachten over “Mini-sneeuwpop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *